35 jaar kwaliteit en sfeer

35 geleden opende resto ‘El Greco’ zijn deuren in hartje Oostende als eerste Grieks restaurant aan de Belgische kust. Authentiek Griekse streekgerechten, met recepten reeds drie generaties in eer gehouden, zijn een absolute benchmark in het succes van onze keuken.

 

Grieks eten aan de kust

Specialiteiten als Moussaka, Meze, Tiropita, een waaier aan lamsvleesrecepten en grillades op houtskool zijn alvast onze toppers. Voor vrienden en familieleden die minder wagen is er een mooi aanbod Franse klassiekers voorzien. Ook vegetariërs komen overtuigd aan hun trekken bij ons. En voor wie een budgetvriendelijke all-in hap wenst, voorzien we dagelijks een afwisselende lunchaanbieding. Aangezien ons vaste aanbod 76 smulgerechten omvat, sluiten we hier de bespreking van onze menukaart af met een adequate ‘etc.’ en verwijzen u graag door naar de siteafdeling ‘Menu’.

Onze fijne, gevarieerde wijnkaart heeft u steeds wat bekoorlijks te bieden om uw avondje tafelen mee te vergezellen. De smaak van op Helleense bodem geteelde wijndruiven laat u instant zwoel zomerse sferen van Mediterrane nostalgie ervaren. Daarenboven biedt het decor u een beeldig panorama vanaf het vulkaaneiland Santorini die, tijdens een eeuwige zonsondergang boven de idyllische Cycladen, er vast en zeker voor zorgt uw heerlijke lucide droom verder op peil te houden.

Teneinde het plaatje compleet te maken zorgt de performance van Giorgia & Ioannis tijdens weekends voor de juiste muzikale noten bij uw bezoekje aan dit pittoreske stukje Griekenland dat onze grijs gestemde weergoden dapper wist te ontsnappen.

Voor groepsfeesten zoals huwelijken, verjaardagen, personeelsfeesten, noemt u maar op, bent u bij ons aan het goede adres. We verzorgen u met veel plezier tot in de absolute puntjes … Indien u speciale verzoeken heeft wat betreft menu’s, muziek, budget etc. nodigen wij u voorafgaand aan uw feest graag uit voor een vrijblijvend gesprek.

Wij staan steeds te uwer beschikking voor verdere inlichtingen op onderstaande contactdata. Voel u alvast welkom.

 
 

Kom heerlijk eten in het Grieks restaurant - resto El Greco in Oostende

Download onze mobile app voor iOS en Android smartphones
open/close
Klik op één van de store iconen om de app te downloaden